Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.08.2015 16:29:11 - koudyy

Jak dál?

V poslední době stejně jako komunisti hodně hovoříte o našem vystoupení z EU a NATO. Proč se nespojíte a něco s tím nezkusíte dělat? A hlavně o co vám jde? Máte připravenou nějakou alternativu pokud bychom vystoupili? Anebo plánujete, že bychom se třeba bránili sami? Protože ozbrojený konflikt, nechci říct zrovna válka podle mě hrozí

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2015 18:19:12 - Tomio Okamura
Dobrý den, nijak nehovoříme o vystoupení z NATO - tohle není naše téma - hovoříme kriticky o NATO jako uskupení, které je agresivní, dopouští se válečných zločinů a pokud bude například dál rozdmýchávat konflikty, tak bychom také měli skutečně vystoupit. Ale řešení může být i změna z válečné politiky na mírovou a obrannou. Pokud se bavíme o konfliktech - tak pokud nám nějaké hrozí, pak právě proto, že jsme členy agresivní aliance, která konflikty s USA pomáhá rozdmýchávat. Viz Kosovo nebo Ukrajina.  Nikdo nenapadne zemi, která nikoho neohrožuje. Nebo máte pocit, že válečný konflikt hrozí Finům, Japonsku, Mexiku nebo Švýcarům?Přeji, ať se Vám daří!