Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2015 10:13:22 - Palák

zákony

Je možné s někde přečíst vaše návrhy zákonů kterými se chlubíte? Jen málokdy se shodnout téměř všechny strany a mě by zajímal důvod. Jak si máme být jistí, že vaše návrhy jsou napsány správně? Neříkám, že nemáte dobré nápady, ale myslím, že prosazení ve vašem případě pokulhává.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2015 18:42:18 - Tomio Okamura
Dobrý den, dobrý nápad - návrhy zákonů budeme dávat na web. 

Pokud jde o pokulhávání, trochu nám křivdíte a trochu do věcí nevidíte. Stěží může něco prosadit jakákoli opoziční strana - to je realita. Nám se ovšem v mnohém podařilo nemožné a díky tomu že jsme nad několika tématy vyvolali veřejnou diskuzi - referendum, exekuce, příspěvky na bydlení aj. tak byť vládní koalice naše zákony smetla, tak musela připravit alespoň nějaké svoje varianty. Nejsou ideální a neřeší věci tak jako naše návrhy, ale alespoň něco začínají řešit. Díky nám není už přímá demokracie a referendum bláznivost, ale reálný politický požadavek, na který přistoupila už i vláda, a stejně tak to je i u dalších témat. V tomto ohledu jsme vybojovali víc než většina opozičních parlamentních stran.

Přeji, ať se Vám daří!