Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2015 20:11:13 - Vozataj

Vojenský základna cizích mocností v ČR ?


Pane poslanče , je pravda, že vláda řízená ČSSD podepsala tajnou dohodu o umístění americké základny v ČR ? Volil jsem ČSSD, ale určitě jsem nechtěl zvát cizí vojska. Nečeká nás oranžová zrada? Proč neinformujete coby šéfexpert ČSSD ? Proč Vy osobně mlčíte o NATO a mažete všechny dotazy na jeho činnost..Proč AČR dělá Američanům "pingly" v Afganistánu za peníze českých občanů ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.08.2015 9:48:57 - Ing. Antonín Seďa
 Hezký den,
nevím o tom, že by na našem území měly být cizí vojska. Tuhle otázku jsem již dostal a obávámn se, že někdo opět šíří záměrnou dezinformaci. Co se týká mých odpovědí, tak odpovídám na každou otázku. Nicméně v tomto týdnu se mi nějakým záhadným způsobem nechtěně podařilo vymazat se svými odpověďmi i dvě otázky. Takže se omlouvám, ale nějak tablet neposlouchal. Takže pokud jste je pokládal vy sám, prosím o jejich zaslání. Já opravdu žádné otázky úmyslně nemažu. Jinak ani já, ani ČSSD občanům nelže. Nemlčím o NATO (stačí se podívat na mé články a zejména odpovědi na PL). Co s etýká naší účasti v Afghánistánu, tak je to o tom, že od 1.1.2015 probíhá výcviková mise a té se naše armáda účastní. Je to na pozvání afghánské vlády, takže opravdu nevím, proč hovoříte o nějakých "pinglech". Mohu Vás ujistit, že ani já v naší zemi nechci zahraniční vojska. Máme s tím své negativní zkušenosti z roku 1968. Já osobně podporuji zvyšování schopností AČR k zajištění obranyschopnosti naší země. Děkuji za pochopení.