Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2015 13:46:01 - archandelka

Zmena azylove politiky a ochrana hranic

Dobrý den,prosím Vás,proč se neudělá změna u azylového zákona,že na azyl má nárok pouze žena a děti a muži povinnost chránit svoji zem ?S výjimkou na staré a zraněné ???
Všechny muze okamžitě vracet se zbraní v ruce !

Dále se ptám,jak to,že vláda jde proti našemu zákonu a dovolí vstup nelegálním imigrantum na naše území?V první řadě je povinosti zamezit absolutní nepropustnost nasichi hranic,když to nedělá Schenghenske vnější území i kdyby se měla nasadit vojenská síla,je to hybridni útok na nase území-hranice!

Dále bych se chtěla zeptat,jak je možné,že USA zabili druhého nejvyššího může IS,v konkrétním autě,ví,že to byl on a nevidí v pouští ty kolony ozbrojených aut s IS vlajkou??To je do očí bijící !!!Na co mají satelity ???Dostane někdo odvahu a řekne to na poli EU ???

Proč nikdo ještě neobvinil USA ???Všichni víme,že USA je úmyslně laxní,že je to jeho vína s imigrantama,nese největší vinu,byl to jeho plán zaútočit a k tomu si vybral V.B.,Francii.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2015 14:50:51 - Ing. Antonín Seďa
 Předně český azylový zákon je jeden z nepřísnějších v rámci EU. A zároveň musí odpovídat platné legislativě. Rozdělovat rodiny v rámci Listiny základních práv a svobod nelze. Práva a dodržování zákonů musí platit pro všechny, nehledě na skutečnost, že v muslimských zemích nemohou opustit rodiny ženy, proto jdou za lepší budoucností zejména muži. Co s etýká ochrany hranic, souhlasím, ale musejí je zajišťovat země na hranicích schengenského prostoru. To, že k nám přicházejí nelegální uprachlíci a že je ubytováváma má bezpečnostní význam. Prostě je nutno zjistit jejich identitu a je nutno chránit bezpečnost občanů. Pokud to byl nelegální vstupu přes zemi Schengenu, pak tyto uprchlíky lze vracet do zemí, odkud k nám přišli. Po pravdě řečeno, těch 900, 1500 či 2600 vojáků hranice neuchrání. Chce to technické prostředky a stejně, zadržení uprchlíků na hranicích by způsobilo opětovné umístění do sběrných míst. Nevím, zda koaliční letetctvo útočí či neútočí i na ozbrojené kolony IS, ale rozhodně nevidím důvod, proč se neútočit  na jedno auto či kolonu vozidel. Je však nutno se vyvarovat chybám  s identitou, aby neumírali zbytečně nevinní lidé. To, že je Blízký východ či oblast Sahelu v ozbrojeném konfliktu není vina toliko USA, jak tvrdíte, ale dlouhoodbě neřešých problémů mezi sunnity a šítty, vysoká nezaměstnanost mladých a snaha o nastolení demokratičtějšího zřízení. IS využil odporu většiny obyvatel vůči menšině. A je logické, že pokud jsou rozvráceny státy a není zajištěna elementární bezpečniost, pak to odnášejí řadoví občané. Dalšími důvody je oteplování regionu, nedostatek vody a základních potravin a nízká životní úroveň ve srovnání s evropskými zeměmi. Samy USA mají problémy s nelegální migrací z Mexika či z jiných zemích.