ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2015 14:27:32 - Nikolas

uprchlíci

Počet mrtvých běženců, kteří byli nalezeni v nákladním autě, přesáhl sedmdesátku. Tento titulek vystihuje problém a mě by zajímalo, jak jej budou chtít naši politici řešit? Je zřejmé, že jde do tuhého a je třeba začít rychle jednat. Máte plán?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2015 16:36:38 - Marek Černoch

 Dobrý den.

To co se stalo je bohužel následek naprosté liknavosti států EU, které se snaží si hlavně zdůvodnit proč nejednat. EU se k tomuto problému měla postavit čelem už dávno a nečekat, až se z toho stane jen těžko řešitelný problém, jako je teď. Dnes je to to velmi dobře organizovaný zločin, takže nebojujeme jen s přílivem tisíce imigrantů, ale i s lidmi, kteří na tom vydělávají. Lidé ze subsaharské Afriky by nikdy nemohli překonat tisíce kilometrů jen tak, pěšky. Je to logisticky velmi dobře zorganizovaný systém a imigranti platí za cestu do Evropy tisíce dolarů. A lidem kteří to organizují je úplně jedno, jestli se stanou podobné tragédie. Jde jim jen o peníze.

Plán je jediný..zastavit vlny nelegálních imigrantů a rozbít organizace, které dnes vydělávají na imigrantech obrovské peníze. Pak nebude docházet k podobným tragédiím.