Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2015 13:09:23 - Hejduk

lidické ženy

Vy nemáte problém s tím, že poté co Bobošíková ovládla organizaci Českého svazu bojovníků za svobodu ji opustili poslední tři žijící dospělé svědkyně lidické tragédie? Nemáte v sobě trošku soudnosti? A proč jste se s organizací spojili? Co má společného s islámem, nepřizpůsobivými atd. proti kterým jste?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 15:51:05 - Mgr. Jana Volfová
 Pane Hejduku je vidět, že média jsou mocná a názor si z nich udělá člověk hned. Ale pravdivá nejsou. Jana Bobošíková je členkou lidické organizace přes 7 let. Samy lidické ženy ji do ní pozvaly. To, že se stala jednou z tuším 70 předsedkyň místní organizace Svazu bojovníků za svobodu  snad není důvodem histerie. Nevím proč po sedmi letech práce v organizace, nemůže být předsedkyní, když jí k tomu vyzvaly lidické děti i sám bývalý předseda. A teď ke mně. Moje babička měla to štěstí že přežila Raawensbrück, kde byla jako antifašistka 6 let. Dědeček v Madhausenu bohužel zemřel. Můj otec byl jedno z posledních dětí,které se vrátily z převýchovy až v roce 1947, když ho našel Červený kříž. Babička šla s lidickými ženami onen známý pochod smrti. Mám psát, dále proč jsem ve svazu bojovníků za svobodu v Lidicích? Pavel Havránek je příbuzný jednoho zabitých lidických dětí.
Ale divím se, proč to vlastně musím psát. Copak už jsme vážně v tak zlé situaci, že budeme znovu kádrovat dokonce SPOLEČENSKÉ ORGANIZACE kolik mají jakých členů stran ve svých řadách?  Budeme vybraným lidem, na které ukáží naše media prstem zakazovat, aby se zajímali o činnost a společenské dění? Myslela jsem si, že když Jana Bobošíková není v politice a jen platí akvitity pro zachování historické pravdy, že jí konečně dají naše pravdolásková média pokoj. Je vidět, že jsou lidé, kterým se to, že měli pravdu nezapomíná.