Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 11:34:19 - Zd Karlík

(Dobrý den ?)..Ty umírněné bojovníky za Islám v Sýrii

jste označil Vy a NATO dle tohoto dotazníku USA ?
http://www.newyorker.com/humor/borowitz-report/moderate-syrian-rebel-application-form

Nebylo by pro Vás dobré přečíst si skvělý Kotrbův rozbor o "Syrských rebéliích" z PL ?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kdyz-Stepan-Kotrba-prisel-domu-po-vystoupeni-v-TV-zasedl-k-pocitaci-a-sepsal-co-nestihl-rict-Stoji-to-za-to-402101

Víte oni v tom Washington DC majív těch arabských rebelech čurbes , stejně jako v Afgánských koordinátách nemocnic.....
Doufám že mi Váš tablet promine "trošku ironie " a nesmaže můj dotaz-radu a profil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2015 13:45:27 - Ing. Antonín Seďa
 Ironii mám docela rád. To, co nesnáším jsou hloupé urážky. Souhlasím s názorem, že v těch rebelech má trochu čurbes nejen USA či RF, ale i Turecko či Irán. A také další západní, zejména evropské země. Ale opravdu bych nesrovnával něšťastný útok na nemocnici v Afghánistánu s rozhodnutím Putinovy administrativy, bojovat ve službách prezidenta Asada proti rebelům a možná, že i proti bojovníkům z IS. Štěpán Kotrba měl to, co sepsal říci na kameru. Jak se říká, po bitvě je každý generál. Já osobně jsem vůbec nehodnotil a hodnotit nebudu, který že rebel je ten "hodný" a který je ten zlý. To opravdu ponechám na USA, RF a dalších aktérech. Já pouze konstatuji na základě informací ze sdělovacích prostředků, že současná bezpečnostní situace v Sýrii je velmi složitá, je tam několik velkých hráčů s mezinárodními koalicemi. To, co je pro mě podstatné je skutečnost, že všechny tyto boje a roztržky odnášejí obyvatelé Sýrie, kteří si přejí jedno. Klid na svůj život a svoji práci. Namísto toho se rozjíždí další kolo zbrojení, další kolo bombardování a vzájemného napadání. USA a RF by se měly dohodnout a fanatické bojovníky IS společnými silami zastavit a zajistit bezpečnostní stabilitu. To je důležité. Zda tam nadále bude vládnout Asad či nikoliv je řešením až v druhé řadě. Alespoň pro mne osobně.