Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2015 20:33:29 - jerryb1965

Proč se obávám (e) migrantů

Dobrý den pane Schwarzenbergu, zaujal mě Váš názor, že se nemusíme obávat migrantů, protože nám nevyhrožují smrtí. Ano toto zatím nědělají nicméně důvodem proč se jich bojíme, včetně mě, je jejich islámské náboženství a jejich fundamentalistický přístup v prosazování islámu včetně zákona šaría a neschopností naší policie (a další země v EU nejsou vyjímkou) a dalších úřadů kteří nejsou schopni nebo ochotni vynucovat dodržování našich zákonů a pravidel. Nemůžete se divit, že se obyčejní lidí muslimů bojí když vidí ženy v burkách v bazénu beztrestně. O příbězích parku v Teplicích, bazénu v K.Varech a dalších videí na youtube kde vidí muslimské kazatele kteří nabádají k násilnostem a silovému prosazování islámu a muslimské demonstrace které hlásají smrt křesťanům v Anglii atd. nemluvě.
Je to právě tato tolerance porušování zákonů a pravidel západních demokracií ze strany muslimů včetně migrantů, která radikalizuje společnost. Moc si Vás vážím a velmi bych ocenil vaši odpověď.
Jiří Bíba

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.12.2015 10:07:07 - Karel Schwarzenberg
Uprchlíci jsou obětí extrémistů, nikoli viníci. Samozřejmě policie musí dbát, aby se dodržovaly naše zákony, ale jak se člověk obléká do bazénu by mělo být mimo trestní řád.