ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2015 9:49:21 - vaclav

A co ČT ...

Dobrý den pane senátore. Před časem kolovaly internetem úvahy o tom, že občané by měli nějakým způsobem protestovat proti jednostrannému a neobjektivnímu vysílání naší veřejnoprávní televize. Shoda byla na tom, že příčinou je přístup k problematice generálního ředitele Dvořáka. Dokonce se sepisovaly rezoluce za jeho odvolání. Přešel nedlouhý čas a najednou je "klid na pěšině".
Přitom ČT vymývá mozky posluchačů ještě ve větší míře, nežli tehdy. Útoky třeba na pana presidenta neustaly. ... Co se to děje? Tyto aktivity byly zakázány? ...A kým? Je Vám o tomto něco známo? Děkuji za odpověď . Václav.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2015 22:13:09 - Jan Veleba

 Václave neděje se nic, žádné aktivity určitě nebyly zakázány. Jedna věc jsou platonické aktivity na internetu a jiná věc pak skutečná akce. To znamená oznámit úřadům demonstraci a pak ji zorganizovat. Nikdo takový se zřejmě nenašel a parlamentní politické strany, snad mimo ANO, na řešení ČT nemají zájem (včetně komunistů).

Proto skoro nikdo nepodpořil mé dva legislativní návrhy a dokonce mně Senát shodil i odborný seminář. Nicméně to nevzdávám a mám rozpracovanou další novelu zákona.