Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2015 11:33:05 - Odrej Hroch

Teror od imigrantu! Jde nam o zivot!Cesi prchaji zpet do CR ze zapadnich zemi.

Dobrý den,víte,že Češi se vrací postupně zpět ze západních zemí?Studenti ukoncuji výměnné pobyty,mají strach,neboť mají špatně zkušenosti s nasilym imigrantů...A já se ptám,Evropa kapitulovala na ochranu našeho bezpečí ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.10.2015 12:27:38 - Ing. Antonín Seďa
 Já si myslím, že je jen dobře, že se studenti po studiu či po praxi vracejí domů, aby své zkušenosti uplatnili v ČR. Pokud někteří z nich mají negativní zkušenosti s násilím migrantů, tak tyto zkušenosti zajisté uplatní. EU ani Evropa nekapitulovala na ochranu svých občanů. Již jsem kritizoval malou akceschopnost EU, vždyť to sama EK potvrdila. Ale již jsou přijaty opatření, které situaci s nelegální migrací řeší. byly sice přijaty dle mého názoru pozdě, ale přece. Ale je tu i zodpovědnost vlád jednotlivých členských zemí, které nedodržovaly dohody  a smlouvy. To, co je důležité je skutečnost, aby tato přijatá opatření zabezpečily bezpečnost občanů. A jsem přesvědčen, že vláda ČR tuto bezpečnost zajišťuje velmi dobře.