Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2015 14:06:35 - Odrej Hroch

Imigranti jsou vysoce nasilnicti?Jsou chodici casovanou bombou!

Všechny země,které přijali muslimské imigranty mají problémy!Nasilnicke chování,znásilnění,krádeže,vraždy,sikana...Když víte,že tyto muži budou znasilnovat ženy a děti,což je pro ně běžné...Kdo ty zeny bude chránit?Zajistite mě dceři a žene ochranku 24h denně ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2015 14:59:34 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Hroch, doufám, že svá tvrzení opíráte o nějakou statistiku, protože já se přiznám, že podobnou statistiku neznám. Na Váš dotaz, zda zajistím ochranu Vaší ženě a dceři, tak po pravdě sděluji, že nikoliv. Za prvé nemám žádnou bezpečnostní agenturu, to se musíte obrátit na pana senátora Valentu či místopředsedu vlády Babiše. Za druhé platí, že k ochraně, pokud splníte podmínky, slouží Policie ČR. Za třetí, největší nárůst kriminality v polsedních třech letech byl po velmi nepovedené amnestii exprezidenta V.Klause. To Vám zřejmě nevadilo nebo se snad mýlím. Těch 95 lidí, kteří si u nás zažádali o azyl opravdu žádné nebezpečí pro Vaši rodinu nepředstavuje. To mi věřit můžete.