Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2015 8:12:24 - Krajčiříík Ivo

Kam se dopracovala Ukrajina pod vedením USA Západu ?

A s Vaší "nadšenou podporou" UKRnácků v duchu "bijme s nimi Rusa"
Četl jste to zde na PL ?
Zde je reálný pohled aby jste mohl okorigovat své poznatkatky a hloupou politiku Zaorálka .....
.... " Omlouvám se, ale Ukrajina je úplně rozesraná. Hovoří krajanka z Doněcka, kterou na letišti vítal Zeman, našla práci a sní o lepším životě:..... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Omlouvam-se-ale-Ukrajina-je-uplne-rozesrana-Hovori-krajanka-z-Donecka-kterou-na-letisti-vital-Zeman-nasla-praci-a-sni-o-lepsim-zivote-405908

A tak se ptám....Co se svou EUSAmajdanskou EUpolitikou k Ukrajině uděláte soudruzi ?... budete dál zatloukat svou EUSAhujerskou hloupost ? To už nedělá ani ODS , jó chytli jste Ukrajinskou EUvirozu od lidovců ???
Ti se pomodlí a budou bez viny a co Vy ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 9:27:18 - Ing. Antonín Seďa
 Já žádnou vinu necítím, předně proto, že odmítám jakékoliv vměšování  včetně RF či USA nebo EU. Také nevím, proč hovoříte o EUSA Majdanu, protože každá akce si vyžádá reakci. Ukrajina se prostě rozhodla odejít z vlivu Putinovského Ruska a RF . Tohle je skutečnost a proto je důležité, aby EU Ukrajině pomohla. Nechcete mi přece tvrdit, že události na východní Ukrajině zavinila EU či USA. Je zřejmé, které vojska a odkud pomoc ukrajinským separatistům šla a stále jde. Souhlasím, že Ukrajina je bezpečnostě, ekonomicky i sociálně ve velkých problémech, ale do ní je nedostala EU či USA, jak tvrdíte. A také nikdo neříká, bijme Rusa, ale na druhou stranu nelze zavírat oči nad anexí Krymu. Tohle s eprostě nedělá v žádné slušné společnosti, aby se mezinárodní smlouvy takovým způsobem porušovaly. Znám mnoho Ukrajinců, kteří pracují u nás a nejsou to žádní nacionalisti či fašisti. To, že tam existují bojůvky, které ovládají oligarchové je věc jiná a tuto skutečnost taktéž kritizuji. A nejen já. Takže to chce sundat z očí ideologicky laděné brýle a pohlížet na současnou situaci na Ukrajině na základě faktů.