Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.11.2015 8:09:13 - křišťálová koule

Kdo a jak pomáhá migrantům

Dobrý den. Ze zpráv se dovídáme, že v Německu vyklízejí kostely, vyhazují z nich křesťanské symboly a dělají z nich ubytovny pro (většinou muslimské)migranty. Dobrovolníci a vítači migrantů jsou podle obrazového zpravodajství zjevně ze100% bílí Evropané a nemuslimové. Máte nějaké vysvětlení, proč na ubytování svých bratrů ve víře nevyklízejí muslimové své mešity, proč nejsou ve velkém mezi dobrovolníky pomáhajícími migrantům a proč si své krajany nerozebírají k ubytování do svých domácností?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.11.2015 22:59:54 - Mgr. Jana Volfová
 Bohužel děláme přesně to, co oni chtějí a dokonce jim to jejich víra vysvětluje. Jsme pro ně jen otroky a podřízenými lidmi. Takže proč by stěhovali mešity, když přece jejich otroci se musí uskromnit. A ti,co je vítají, jsou podle mého většinově nějak  navázání na neziskové organizace pomáhající začleňování či integraci a tenhle kšeft je vlastně živí. Jen bohužel nechápou to, že jejich dnešní pohodlný život může mít za deset let dopad na jejich rodiny a děti. A právě to nechci, proto BPI bojuje, za naše potomky. Aby se nestali otroky,.ale uchovali si svobodu a suverenitu ve státě, který jim patří, protože se v něm narodili.