ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2015 17:52:14 - mámababička

Hazard v ČR

Jak si můžete, jako senátor ČR /mimochodem placený z daní obyčejných pracujících lidí - vůbec dovolit podat žalobu na náš stát, že vám zruší-nebo zdaní - vaše nelegální finanční zdroje v řádech milionů Kč? To si fakt děláte "srandu"? Kvůli tomu jste byl zřejmě vašimi spojenci z řad podobných "podnikatelů" zvolen,
abyste dál nekontrolovatelně bohatl z vašeho tzv.podnikání v hazardu? A co vaše svědomí - to je jistě "absolutně křišťálově čistě", jako u všech vámi podobných, že ?!
To se opravdu nestydíte? Peníze vydřené ze zoufalců vám holt nesmrdí - je to přeci "váš absolutně čistý podnikatelský záměr", že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2016 9:17:03 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

opravdu netuším, o jakých nelegálních finančních zdrojích hovoříte. Jednotlivé společnosti skupiny SYNOT podnikají legálně, a to ve všech zemích, v nichž působí – a v současné době se jedná přibližně o dvě desítky zemí. Jen České republice na daních za posledních 10 let odvedly cca 6,1 miliard korun.

S pozdravem

Ivo Valenta