ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2015 2:22:46 - Arna

Turecko

Dobrý den, máte naprostou pravdu.Mnoho lidí si uvědomuje, že Turecko nejedná fér.Háček je v tom,že se už lidé bojí mluvit.Stačí poslouchat ministra Pelikána a premiéra.Myslíte,že tento rozumný názor a dobrý přehled o Turecku v NAŠI KOALICI projde ? Mám velké pochybnosti. Marie

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2015 8:26:05 - Ivo Valenta
 

Vážená paní Marie,


děkuji Vám za e-mail a podporu. Nedokáži odhadnout, jak se situací naloží premiér, ale podle současného postoje české vlády soudím, že finanční injekci Turecku jako obvykle bez diskuze dáme. Nad důsledky takového kroku si netroufám ani zapřemýšlet, ale obavám se, že bude-li naše vláda v čele s ČSSD a ANO 2011 tímto způsobem pokračovat, čeká brzy naši zemi a především samozřejmě nás všechny další zvyšování daní a restrikce. Někde zkrátka peníze na podobné experimenty Bruselu vzít musíme. Středopravicovou vládu rozpočtové odpovědnosti, díky které se začala česká ekonomika znovu probouzet k životu, bohužel opět vystřídala "rozhazovačná politika" socialistů a populistů, která časem znovu způsobí, že si za pár let začneme ke zvýšené daňové zátěži a všemožným omezením utahovat opasky i jinak. 


S pozdravem,

Ivo Valenta