Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2015 8:16:05 - křišťálová koule

Burka a nikáb- nedoceněné oděvy

Dobrý den. Burka a nikáb jsou z našeho pohledu nepraktické a nepříjemné oděvy.Přemýšlela jste někdy i o jejích výhodách? Vyrážíte li na ulici, nemusíte řešit co na sebe, můžete jít třeba v pyžamu, nemusíte se česat,je jedno, jste li kráska nčbo šeredka, vychrtlá nebo obézní.Ušetříte za kadeřníka , oblečení za doplňky.Na ulici jste anonymní, pouliční kamery jsou na vás krátké a i když byste si chtěla odskočit na záletníé randíčko, nerislkujete prozrazení.. Váš partner nemusí řešit "co si to vzal": protože budou -li všechny ženy zahalené, nemá srovnání.Není nakonec burka byť jen jako příležitostný oděv docela praktická?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.12.2015 18:56:55 - Mgr. Jana Volfová
 Jako ironie docela dobré, ale určitě bych to v praxi nedoporučovala. Osobně jsem ve svém klipu k Eurovolbách v čádoru vystupovala a je to fakt strašné. Myslela jsem si, že jsem svázaná a bylo mi strašně. Prostě naše barvy, tvary, různé velikosti do Evropy patří.