Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2016 16:33:59 - Jana Smrčková

Volby

Pane Okamura, máte pojí podporu ve volbách. Jako jediný politik vyjadřujete názory lidu, ale chci se Vás zeptat (to co namítá moje okolí): V případě úspěchu ve volbách , budete za svými názory stát i nadále? Budete schopen uřídit tuto zemi proti názorům EU? Děkuji Smrčková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2016 14:54:01 - Tomio Okamura
Dobrý den,pokud mne trochu sledujete, tak víte, že já názory neměním - na nebezpečí nelegální migrace a muslimskou invazi jsem spolu se svými nejbližšími spolupracovníky upozorňoval už před 3 lety a vloni nás 3 zakladatele kvůli tomu, že jsme protimuslimští, vyloučili z hnutí, které jsme vybudovali a jehož poslance jsme dostali do sněmovny. K EU jsme skeptičtí dlouhodobě - a jsem rád, že toto téma už není tabu. Každý vidí, kam nás naši vlezbruselisté dovedli - na  okraj migrační katastrofy, kdy Evropě zcela vážně hrozí muslimská kolonizace. Francie a Německo budou za pár let rozvrácené muslimské země.Přeji ať se Vám daří.