Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2016 14:05:02 - křišťálová koule

Proč nechali na Silvestra ženy napospas ?

Dobrý den. Silvestrovský hon na ženy v Německu zřejmě překvapil jen frau Merkel a sluníčkáře. Ostatní vzhledem k zvyklostem panujícím v zemích, odkud útočníci pocházejí něco podobného předvídali.. Podívejme se na věc ještě z jiného úhlu. Proč policie okamžitě nezasáhla a co dělali v té chvíli přítomní evropští ( bílí) Němci ( Evropané) když viděli co se děje? Proč nezasáhli, proč ženy nebránili? Byli slepí? Hluší? Lhostejní? Zbabělí? Proč se média snažila tuto událost „přehlídnout“? Mám ošklivé podezření že to vše zkrátka proto, že se všichni docela obyčejně báli obvinění z rasismu , fašismu, xenofobie a popotahování po soudech. Křivá a agresivní tzv. korektnost a destruktivní multikulturalismus z nás udělá lovnou zvěř bez možnosti odporu a odvolání a to je horší než samotný silvestrovský atak . Jak to vidíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.01.2016 20:48:52 - Mgr. Jana Volfová
 Již jsem napsala na svém facebooku, že teď vidíme pokrytectví všech těch organizací bojujících za práva žen. Když teď evidentně došlo k jasnému napadení stovek žen, měly by přece tyhle organizace, co jinak chtějí kvóty pro ženy snad kdekoliv a rovnost i při  používání toalety, křičet a okamžitě žádat, aby tihle tzv. běženci byli vyhoštěni z Německa. A co se dějě? Mlčí! Jde jim totiž jen o své peníze, které dostávají přes státní fondy madam Merkel. A u nás to je naprosto stejné, Gender studie mlčí, forum 50 :50 mlčí. Nesnáším pokrytectví a tohle je vrchol pokrytectví!