Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2016 21:07:24 - křišťálová koule

Opravdu tolik žen podporuje imigraci, nebo je to mediální manipulace

Dobrý den. Dovolte jakýsi druhý díl k Vaší odpovědi proč nechali ženy o Silvestru napospas. Jak si vysvětlujete, že v médiích jsou prezentovány jako podporovatelky migrace a nadšené dobrovolnice ve vysoké míře, troufám si říct že dokonce ve většině ženy? Mám na mysli především pokud jde o podporu migrace ze zemí, kde žena má hodnotu menší než domácí zvíře.Jde jen o mediální manipulaci (vzorem soucitnosti), jsou ženy tak naivní, neinformované, zmanipulované, nebo pro naši civilizaci vědomě destruktivní? Osobně si to nedovedu vysvětlit. Vy vysvětlení máte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.01.2016 21:14:04 - Mgr. Jana Volfová
 Myslím si, že to není většina žen, naopak je jich mizivé množství. Vidím to na našich demonstracích proti islamizaci Evropy, kde je vždy velké množství žen. Jen tyhle vítačky mají velikou mediální podporu. Je třeba přes ně změnit mínění občanů naší země. Ale to se už sluníčkám, mediím ani naší vládě nepodaří. Lidé vědí, kde je pravda a věřím, že jsem k tomu, byť nepatrnou měrou, přispěla i já.