Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2016 19:24:45 - Docent

Konec svovody slova ve jménu vyššího dobra?

Dobrý den pane poslanče, od 1 ledna 2016 v německu skončila svoboda slova. Kdo se nějak vyjádří nepěkně proti nelág. imigrantům a to nejen na veřej. místě ale i na soc. sítích bude mít problém s něm. státnimi orgány. Hrozí pokuty, vyšetřování a nepodmíněné tresty. Novodobá STB bude dohlížet,monitorovat a udávat co si občané opravdu myslí! Přesně takhle začíná totalita. Je opravdu zajimavé, že na udávání bude podle všeho policajtů dost, ale přitom na silvestra nebyli v dostatečném počtu. Vzhledem k tomu, že pan Sobotka je s Frau Merkel jedna ruka se Vám ptám kdy vládní poslanci (včetně vás) se nechají inspirovat německým modelem? Uniklé maily naznačují, že to není žádná konsp. teorie. Ani se nedivim, že frau merkel už bez početné ochranky mezi normální němce nechodí. Takže od kdy se můžeme těšit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2016 22:06:28 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,
určitě není pravdou, že by v Německu skončila svoboda slova. Podívejte se např. na FAZ nebo Die Welt, kde najdete řadu článků kritizujících dosavadní naivní přístup. Navíc díky silvestrovským událostem si myslím, že se začínají věci měnit a kritika dosavadního přístupu k uprchlické krizi je mnohem více slyšet. Psal jsem o tom i ve svém posledním článku zde: http://zdechovsky.blog.idnes.cz/c/491021/nemecky-pristup-k-uprchlicke-krizi-selhal-co-bude-dale.html
S pozdravem
Tomáš Zdechovský