ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2016 12:10:08 - Linda S.

Demonstrace vs. protidemonstrace

Nějak se v těch demonstracích začínám ztrácet. Protiimigrantská, protiislámská, protidemonstrace za podporu uprchlíků. Kdo a podle čeho rozhoduje o povolení demonstrace? Proč jsou tak protichůdné demonstrace pořádány v jednom dni ve stejnou dobu? Je tohle žádoucí? Pak začne přehlídka odsuzování těch nebo oněch, následuje odsouzení těch, co neodsuzovali. Prezident zatím neodsuzoval, už je odsuzován. Co Vy, pane senátore, proč jste neodsoudil, jak zde podotýká i pan Maděra, pobodání Syřana a žhářský útok na Kliniku? Dále jsem si nevšimla, že byste odsoudil znásilnění desetiletého chlapce muslimem, který chudinka nadržený už 4 měsíce neměl sex! Dělám si ráda svůj vlastní názor na základě informací z různých zdrojů. Jaký je Váš názor na sobotní dění na demonstracích a okolo toho? Dá se někde na Netu přečíst Váš projev z demonstrace? Co soudíte o žhářském útoku, byl to útok nebo zrežírovaná komedie? Otázek bych měla plno, ale nějak mi ubývá sil. Děkuji za odpověď, přeji hezký den :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2016 12:43:31 - Jan Veleba

 Tak k panu Maděrovi se vracet nebudu, tam jsem se opakovaně vyjádřil, že to pro oba z nás postrádá smysl a jemu nebrání nic, aby si založil zde svoji stránku. A teď k Vašemu dotazu. Pokud se týká prezidenta, tak máte špatné informace

Prezident Miloš Zeman:"Útok na centrum Klinika dokazuje, že je bezpodmínečně nutné téma migrace sebrat z rukou extremistů pravicových i levicových. Ti první se nyní jistě zrůdně radují, jak to Klinice nandali, ti druzí teď budou útok paušálně zneužívat proti odpůrcům bezbřehé migrace." - toto je z výpisu z dnešní svodky médií. Zřejmě to média neinterpretují, protože se jim to nehodí.
Pokud se týká mne, tak já nevydávám tisková prohlášení k žádným událostem, jenom jednou týdně napíši jeden či dva články, což je i případ této události, kde o ní chci napsat v širších souvislostech a vyjádřit se k ní. Tím jsem také odpověděl i na tu událost s desetietým chlapcem. Jinak můj názor je jasný - jakýkoliv fyzický útok na kohokoliv z rasových či jiných důvodů je nepřijatelný a odsouzeníhodný.
K sobotním demonstracím. V Praze jsem byl, konkrétně na Václavském náměstí, kde bylo asi 3 tisíce lidí, ale naše milá "veřejnoprávní" ČT neodvysílala nic! Nahoru na Hradčanské náměstí jsem se nedostal, protože mne tam zkrátka nepustili a velké množství lidí se mnou. Asi aby snížili počet demonstrantů. Jinak na internetu běhá srovnání skutečnosti s tím, co vyplodila "veřejnoprávní" ČT.
Pokud se týká žhářského útoku na Kliniku, tak mám málo informací a v tuto chvíli se nemohu zodpovědně vyjádřit.