Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 12:48:49 - krissus

Přeji pěkný den pane poslanče.

Má morální právo, patřičnou kvalifikaci a schopnosti paní Mgr. Marksová k výkonu funkce ministryně?? Jen v rámci Jihomoravského kraje neziskové organizace Místní sociální služby, kde byla paní magistra členkou správní rady, vytunelovali 18 mil. Dosud nevrátil do státního rozpočtu ani korunu. Tunel byl připraven na 70 mil. Kč než byl tento nesmyslný projekt zastaven. http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2016 13:41:20 - Ing. Antonín Seďa
Osobně si myslím, že paní Marksová-Tominová je ministryní na svém místě. Sice v některých akcentech se s ní neshodnu, ale to není tak podstatné. Paní ministryni se zodpovídá poslanecké sněmovně jako členka vlády a hodnocení její práce ponechám hlavně na panu premiérovi. Co se týká neziskové organizace Místní sociální služby, pak se přiznám, že nemám žádné informace o nějakém tunelování. Ale předpokládám, že věc šetřily orgány činné v tretsním řízení. Proto ponechám otázku na morální právo, kvalifikaci či schopnosti v této souvislosti nezodpovězenu.Jsem přesvědčen, že paní ministryně plní programové prohlášení vlády v oblasti práce a sociálních věcí velmi dobře. A to zejména proto, že to byla ČSSD, která prosadila 80% svého volebního programu, tedy i programu sociálního, do tohoto programu vládní koalice.