Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 13:54:45 - Elissa

Proč?

Dobrý den, předpokládám, že Vám neunikl dnešní článek na PL ohledně dění ve Francii, to vše doplněné vypovídajícími videi. Myslím, že netřeba pochybovat o pravdivosti popsaného. Vím, není to u nás, zatím, ale přeci jen Francie bývala vždy perlou Evropy, byl luxus tam žít. Má otázka na Vás zní proč? Proč prezident Holland evidentně podporuje islamizaci země a teror na vlastních občanech, mohutně podporovaný podivnými individui z řad ultralevicových anarchistů, některých zaplacených k této činnosti, jiných přesvědčených, že chaos a anarchie je správná cesta? Znovu prodloužil "nouzový" stav a vypadá to, alespoň dle popsaného, že jen proto, aby mohl umlčovat vlastní občany. Francie, nebo přinejmenším zatím Calais a Marseille zjevně nemine občanská válka. Vím, že nevidíte do hlavy vládě Francie, zajímalo by mne však, jaký máte na její postup názor. Děkuji a přeji pěkný den, Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2016 16:09:26 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotazy. Opravdu do hlavy pana prezidenta Hollanda nevidím a po pravdě bych nechtěl být v jeho kůži. Za prvé proto, že musí přiznat, že jeho vstřícná politika vůči uprchlíkům selhala, tak jako dlouhodobá integrace přistěhovalců (mimo jiné tohle pan prezident sdědil po svých předchůdcích). Nedávno jsem poslouchal odborníka na migraci a ten jasně sdělil, že nelze pouze integrovat fyzicky, ale je nutno integrovat i sociálně a společensky. A Francie ukázala, že se jí to společenské a sociální integrování nezdařilo. Jsem totiž přesvědčen, že původní vstřícnost velmocí k migrantům byla v tom, jak získat levnou pracovní sílu pro obory, které Francouz, Němec, Belgičan či Angličan dělat nebude. Já soobně jsem zastáncem toho, aby země v první řadě zajišťovala bezpečnost své země a svých občanů. Teprve pak přichází či může přijít solidarita či pomoc. Také nejsem příznivcem omezování osobních svobod a i když nemám přesné informace o příčinách prodloužení nouzového stavu, tak si myslím, že to správné není. Právě s ohledem na samotné Francouze. Nicméně si nemyslím, že by ve Francii či jejích městech hrozila nějaká občanská válka. Možná občanské nepokoje , stávky či demonstrace, ale válka je přece jenom silné slovo.