Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2016 16:47:27 - Elissa

Euro-Mediterranean Partnership (EUROMED)

Dobrý den, četla jsem Vaši odpověď tazateli zde na PL ohledně projektu Euromed. Omlouvám se, ale přijde mi poněkud bizarní, že Euromed nazýváte populistickým serverem. Euromed je oficiální projekt EU, dříve též nazývaný Barcelonský proces, jehož cílem je blízká spolupráce EU a (světe div se) muslimských zemí. Mj zahrnuje plán přesunutí několika desítek milionů muslimů do EU. Více najdete na OFICIÁLNÍCH stránkách EU zde: http://eeas.europa.eu/euromed/index_en.htm a zde: http://eeas.europa.eu/euromed/barcelona_en.htm Speciálně doporučuji pročíst zde: http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2005/july/tradoc_124236.pdf kapitolu "Migration" V odkazu The Barcelona Process najdete mnoho dalších zajímavých odkazů, z kterých je jasné, že celá ta "náhodná" migrace není až tak náhodná a že plánům vrcholných představitelů EU více než vyhovuje. Snad jen, že se to odehrává moc rychle a jak se říká, žába zjistila, že se voda už vaří a odmítá do ní skočit. Přeji pěkný den, Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2016 9:28:13 - Ing. Antonín Seďa
 Ano, máte pravdu, spletl jsem si název. Rád se na na tyto informace podívám. To ovšem neznamená, že i tento projekt nemusí být propagandistický, pokud má sloužit k přesunu milionů muslimů do EU. A pokud se potvrdí to, že migrační vlna není tak náhodná, jak se píše, pak je třeba se dotazovat Evropské komise, proč se takové projekty připravují a podporují. Mám totiž z posledních rozhodnutích EK pocit, že hájí nikoliv bezpečnost EU, ale hájí zájmy globálního kapitálu a národní zájmy některých velkých zemí. Děkuji za pochopení.