ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2016 18:38:24 - Docent

Vlastizrada Sobotky

Dobrý den pane senátore co říkáte na činy a prohlášení premiéra o tom, že čr je připravena přijimat muslimské ekon. migranty - z turecka? Ten člověk naprosto vědomě zradil český národ. Budete s tím něco dělat? Přece musí vědět, že Lidé ani voliči zde žádné jaderné ING. či amatéské gynekology nechtějí! Čí zájmy Sobotka ve skutečnosti hájí? Nevíte?Zkušenosti z Německa či Francie jsou s muslimy jasné. Potěšující je aspoň to, že lidé až na vyjimky propagandě médií už tolik nevěří a většina svůj názor pořád nezměnila. Navíc ani nechápu jak to chtějí udělat v praxi, protože všude kde se o kulturním obohacení uvažovalo - Benešov či obec Králiky se zvedl obrovský odpor nevole místních obyvatel. Máte představu jak a konkrétně kde to chtějí udělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2016 14:53:18 - Jan Veleba

 Já už se k tomu vyjadřoval včera na PL. Připraven je možná pan Sobotka, ale nikoliv ČR, takže z toho plyne, že je třeba panu Sobotkovi zamezit rozhodování takto zásadních věcí bez mandátu národa. No a jistě si vzpomenete, jak tento postup nedávno vysvětloval pan prezident studentce v Tišnově. Takže tou zásadní možností jsou volby (první budou na podzim) a druhou je aktivní občanský odpor - viz třeba Králíky.

Jsem přesvědčen, že se pan Sobotka bude po volbách divit a teprve potom může nastat náprava a předsedou vlády se může stát skutečný chlap, který se nebojí lidí a který je z reálného života, nikoliv politického hermeticky uzavřeného skleníku jsa obklopen houfem přikyvovačů, poradců a kdoví koho ještě.

Technickou představu, jak to pan Sobotka chce s uprchlíky udělat nemám, ale oni mu to řeknou občané z daných oblastí, kam budou chtít uprchlíky umístit. To si tedy pište.