Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2016 11:46:09 - Milo Lísek

Muzikanti ČSSD ve vládě ?

Hodně horkých chvilek Vám přeji, to politkům jde k duhu.
Četl jsem vaši odpovědˇ na téma "poplatky za správu fondů" a "zrušení registračních poplatků za SRO" a nestačil jsem se divit jak jste to svedl na "Jakousi vládu" .

To chcete aby si čtenáři PL mysleli že Sobotka je jako Dirigent Vlády nejen hluchý ale i slepý a že mu někdo vyměnil noty - koaliční smlouvu + program ČSSD za "podílové listy či akcie z bank " ?
Ty dvě věci nebyly ani v jednom z dokumentů . ....

Vy si myslíte, že jste taky geniální muzikant s VozemBouchem a budete okecáváním a propagandou mlátit s čtenáři PL "VoZem" ?
Jen aby ve volbách jste nedopadl "NaZem" jako První Kamikadze ve Zlínském kraji - tam máte už jen 12 procent .
Nevěřím na Zázraky .... jako ten co jste učinil v odpovědi s 1 mld . Jak jste to myslel "Odkud se vzala a komu se 1mld dala" ? anebo žeby "Nula od nuly pošla "

Myslíte si že znásobení SRO pomůže finančním úřadům?
a že Topolánek si udělal 18 SRO aby zaměstnal více lidí na FU?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.03.2016 8:53:44 - Ing. Antonín Seďa
 Vůbec jsem netvrdil, že jsou "muzikanti ČSSD ve vládě", jak tvrdíte Vy. Pouze jsem tvrdil, že jedna věc je programové prohlášení vlády a snaha ČSSD o nápravu křivd pravicových vlád. Ale jsme v koalici s KDU-ČSL a ANO  2011. A je zřejmé, že daňové věci dělá ministr financí. A nevšiml jsem si, že je za ČSSD. Pan premiér má jeden hlas ve vládě, tak jako druzí ministři. To, že má největší zodpovědnost je zřejmé, tak jako je zřejmé, že nemůže za všechno, co vláda připraví. Tu jednu miliardu jsem si také nevymyslel já, ale opět Vy. Jestli je to pravda či nikoliv ukáže čas. To, že v současné době má ČSSD ve Zlínském kraji preference 12 % také není pouze vinou vlády, ale i krajské politiky a současné situace se šířením strachu kolem migrační krize. Ale rozhodují volby a já jsem přesvědčen, že nakonec bude sociální demokracie úspěšná. A rozhodně a důrazně se ohrazuji vůči Vašemu tvrzení, že něco okecávám či dělám propagandu. Já prostě nemám rád kritiku pro kritiku a šíření populismu. Nikdo, kdo běžně chodí mezi lidmi, kdo s nimi diskutuje a kdo řeší běžné starosti rodiny i spoluobčanů, nemůže být ani hluchý, ani slepý. Nehledě na skutečnost, že od roku 1994 doposud řeším problémy občanů města Uherské Hrdaiště, kde jsem členem ZM.