PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2016 8:33:37 - Bilkova

Poslanci tolerují Islám, který vládne v Saudské Arábii

Dobrý den pane Soukup, jak je možné, že v Evropě se toleruje Islám,který je vidět v praxi nejen v Saudské Arábii? To, že ještě zde v Evropě muslimové nemají většinu, to není tak patrné, ale až zde budou mít většinu, bude zde práva Scharia-i pro nemuslimy, kterou podporuje 70% muslimů, již žijících v Evropě, což vyplývá dle statistiky (smýšlení muslimů v Evropě). Tudíž se ptám, pokud vlády nedokáží regulovat Islám, měl by být zakázán. Indoktrinace Islámu, která probíhá ve školkach, kde jsou "učitelky" muslimky a denně jim vnucují Korán i dětem nemuslimského vzdělání, to vlády dovolují??? Dovedete si představit, kdyby v Saudské Arábii bylo křesťanství vnucováno muslimským dětem a každý den by jim předčítali z Bible??? Není možné, aby byla jedna strana tolerantní a druhá netolerantní až nenávistná. Tím, že Saudská Arábie má ropu, je vidět její moc peněz v šíření Islámu nejen v Evropě, ale znatelně i v USA. Víte, raději budu chudá a mé děti v bezpečí, než zahrnuta bohatstvím...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2016 9:21:00 - PhDr. Zdeněk Soukup

Nezbývá mi, než s většinou toho, co píšete, souhlasit. Jenom se mi příčí zakazovat myšlenku, víru, názor - byť se mně osobně nelíbí. Stačilo by důsledně se řídit literou platných zákonů. Když si prostudujete  zákon o církvích, je s podivem, že například Ústředí muslimských obcí v ČR získalo registraci, tedy možnost volně šířit své myšlenky. Nesplnilo základní podmínky a neustále je porušuje ... Základní teze islámu jsou dokonce v konfliktu s trestním zákonem. Jako potřebné bych viděl upravit v české i evropské ústavě základní preambuli o dodatek: evropská kultura vychází z řecké filosofie, římského práva, z judaistických a křesťanských tradic. O tento dodatek se svedla při rozpravě o evropské ústavě velká diskuse. Nakonec neprošel. Vyhrála to  tak zvaná korektnost a koncept multikulturalismu. To všechno, co kritizuji, není plané slovíčkaření. Vyjasnění těchto principů by hodně pomohlo nastavit určité obranné mechanismy na obranu naší kultury a civilizace. Často to v rozpravách v PS připomínám. A nejsem sám. Bohužel, zmíněná korektnost zatím převažuje.