PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2016 10:29:51 - Vlado Ohromný 7.

podnikatelé v politice

Pna dotazy reaguje poslanče, máte můj obdiv za to, že odpovídáte nonstop všem. Všiml jsem si, že na dotazy odpovídáte ráno, odpoledne i večer. Škoda, že takoví nejsou všichni. K dotazu. Souhlasím s vámi,že politika je vrtkavá milenka. Na druhou stranu, nikdo nikoho nenutí, aby se jí aktivně účastnil, a když už, měl by to dělat naplno. Babiš stále říká, jak maká, jak těžké je řídit firmu. A řídit firmu, resort financí, chodit do sněmovny jde skutečně dělat najednou na 100%? Podle mě ne, a i proto by se měl podnikatel rozhodnout, co chce dělat. Nemyslíte? Otázkou samozřejmě zůstává, na koho by taková firma přešla a zda by to nebylo jen z bláta do louže. Hezké Velikonoce. Vlado

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2016 9:13:03 - PhDr. Zdeněk Soukup
Vlado, já si opravdu myslím, že AB dělá ve firmě jenom důležitá strategická rozhodnutí. Na řízení firem má manažery. To, že sedí jako ministr financí na plenárním zasedání PS je jeho povinnost. Musel by tam být i kdyby nebyl poslancem. Účast ministrů na jednání Sněmovny je tvrdě vyžadována opozicí. Já si někdy říkám, že by mohli dělat něco užitečnějšího. To většina ministrů ve sněmovních lavicích také dělá.  K jeho pracovnímu nasazení - je opravdu obdivuhodné. Pověsti i SMS, které posílá svým lidem, lidem, jsou pravdivé. Byl bych rád, abyste mě nevnímal jako nějakého bezmezného obdivovatele svého "šéfa". Vnímám i problematické stránky jeho osobnosti a některých rozhodnutí. K těm patří například "schopnost" obklopit se někdy lidmi, kteří mu časem vrazí nůž do zad. Příklady? Pan Wagenknecht, nebo paní Slonková ... Obávám se, že takových bude se sílícími útoky na AB přibývat.