PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2016 4:06:09 - Elissa

Islamizace ČR

Dobrý den, pane poslanče, četl jste prosím následující stránky? Je to v pořádku? Děkuji za Váš názor. Cituji:" Pojem islamizace, o kterou zcela jasně a upřímně v naší zemi usilujeme, je přijímání islámu lidmi, tedy, aby lidé poznali víru v Jednoho Jediného Boha." nebo "Pro to, aby došlo k úspěšné islamizaci ČR a celé Evropy, je nutné, aby v ní hrál hlavní roli „evropský živel“, tedy sami Češi a Evropané," http://islamskavyzva.com/cil-naseho-dzihadu-snaha-o-islamizaci-nasi-vlasti/ další: " Úřední sňatek v ČR nemá dle šaría žádnou nábožensko-právní platnost a muž a žena jsou i s tímto dokumentem vzájemně cizí lidé – nesmí se dotýkat, vidět svou nahotu, zůstávat o samotě apod." http://islamskavyzva.com/2016/03/01/svatba-podle-saria-v-ceske-republice/#more-6134 Na stránkách je toho více, neberu nikomu právo na víru, ale propagace mnohoženství a džihádu mi v pořádku nepřijde. Děkuji za Váš názor. Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2016 21:45:02 - PhDr. Zdeněk Soukup
V tom Vám dávám za pravdu. Už dvakrát jsem interpeloval pana ministra kultury Daniela Hermana s tím, že jsem ho upozornil na výroky českých muslimů, pro které by Ústředí muslimských obcí v ČR mělo přijít o registraci. To by v podstatě znamenalo zákaz hlásání islámu. Pan ministr tvrdí, že ke správnímu řízení o odebrání registrace mohou dát podnět jenom orgány činné v trestním řízení /na tom se neshodneme/. Policie a státní zastupitelstvo zase u jednotlivých protizákonných výroků operuje s promlčitelností ... prostě nikomu se nechce problém řešit ... aby snad nepřivolali ombudsmanku /cha cha/. Pokračujeme přesně v duchu /zhoubné/ korektní politiky.