ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2016 10:26:42 - MUDr.Miloš Rejmont

Věřím Vám

Vážený pane senátore, připadá mi, že ministr Babiš dělá vše ve svůj prospěch. Souhasíte s tím ? Pokud budete kandidovat do PS, budu Vás
volit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.04.2016 9:34:38 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

děkuji za podporu, velmi si ji vážím. Jak jsem již několikrát uvedl, Andrej Babiš si bohužel vybral politický směr, díky kterému je představitelem právě takové agrolevicové populistické politiky, kterou kritizuji. Pro mě je pan Babiš typicky politikem, kterému jde primárně o jeho vlastní prospěch, koneckonců to vidíme na zákonech, které prosazuje. Poctivý občané ho nezajímají, uvedu teď aktuální příklad. Nyní mě aktuálně šokovala zpráva, že Ministertvo financí má v plánu prosadit  zákon, kterým povolí uplatňování paušálů pro podnikatele jen s malými příjmy maximálně do 1 milionu zisku ročně. A důvod? Potřebujeme peníze do státního rozpočtu! Zajímalo by mě, kolik podnikatelů by pana předsedu ANO 2011 volilo, kdyby s takovými nápady přišel před volbami. Jsem sám zvědavý, jak volby dopadnou, protože konkurence to má opravdu težké s ohledem na média, která Babiš vlastní a vliv, který všeobecně má.

S pozdravem

Ivo Valenta 

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE