Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2016 10:08:00 - Margitka

média

Pane ministře, ani já nevím, co bude zítra se mnou samotnou a pokud není člověk jasnovidec nemůže vědět, co bude. :) Z jednoho mám ale strach, a to je zášť některých lidí, což vidíme na některých dotazech na vás. Sice vám dělají reklamu, ale mě děsí to, co když dopadneme jako na Slovensku a nebo ještě hůř? Lze tomu nějak zabránit? Jak? Dnes po internetu koluje mnoho nepravd a každý si tam tak může najít tu svou. Generace, které lidově řečeno na počítači nevyrůstali, nepracovali s ním ve škole mají podle mě také handicap v tom, že si neumí relevantní informace vyhledat a zpracovat, a to vše dohromady může mít pro nás nemilé důsledky. Jak se na to díváte vy? Hezký den. M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2016 0:08:12 - Mgr. Daniel Herman
Vážená Margitko,
především Vám děkuji za slova podpory, kterých si vážím. Jak jsem již psal v některé ze svých předchozích odpovědí, pokládám za velmi důležité být vnitřně stabilizovaný a silný. Jedině tak je člověk schopen čelit atakům, které denně přicházejí z mnoha stran. Za neméně důležitou pokládám rovněž kvalitní výchovu v rodině, která může dát mladému člověku nutnou výbavu do života. S tím souvisí i schopnost správně vyhodnocovat informace a pracovat s nimi. Hlavně se nesmíme nechat odradit od dobrého díla a neúnavně se snažit o zlepšování světa, jehož jsme součástí.