Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2016 15:18:07 - BordelveStátě

přítomnost

Evidentně vás po zkušenostech z komunisty jen tak nic nerozháže. Obdivuji vaši trpělivost. Nemyslíte, ale že to dnes mladí mají těžké? Já bych třeba mladý nechtěl být ani za nic. Dnes se jen každý honí, aby uživil rodinu, řada rodin také ten stres neunese a rozpadají se. Odhaduji, že bude i víc sebevražd. Nepřijde vám dnešní doma moc hektická? Nemůžete jako politici něco změnit? Moja dcera byla třeba na mateřské jen 2 roky a tvrdí mi, že to tak dnes mladí dělají, protože jinak by se neuživili. Kde je problém?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.04.2016 23:52:20 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
dnešní doba určitě je hektická, ale podle mého názoru záleží na vnitřním klidu a pokoji, který máme v sobě. Pokud budeme uvnitř stabilizovaní, budeme lépe snášet rozháranost vnějšího světa. To jsem pochopil a o to se snažím. Z této zkušenosti pohlížím i na své politické angažmá, které chápu jako službu společnosti. Doporučuji lidem, kteří se mě na to ptají, aby hledali vnitřní stabilitu a pevnost, která jim pomůže překonávat obtíže, které život přináší. Je to moje zkušenost.