PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2016 12:51:56 - nejsem xenofob

Islám v Evropě obecně

Nevím,jaký má význam bavit se o islámu,jestli je či není hrozba,když činy mluví daleko víc,než nějaké diskuze. Zkuste si na internetu nějaké videa pohledat,i ve švétsku mohli takhle nějak začínat,když přijímali prvních 3000 muslimů a kde je ten stát ted? Stát je totálně v rozkladu spoustu no-go zon,kam se bojí policie. Znásilnění je tam snad 10x více na počet obyvatel než u nás. Kolik je ještě potřeba důkazů,že islám prostě v evropě nemůže existovat. Proč to ještě zhoršovat nějakou diskuzí,je o ničem. Řekněte mi upřímně,zaručíte se za to a budete odpovídat za jejich začlenění a nebo nebudete? Islám sám o sobě není to největší zlo,ale ti co je zde proti vůli lidu instalují a zadělávají bud na obrovské rasové pnutí a nebo na totální zotročení původních obyvatel,jiná cesta prostě není.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2016 15:59:06 - PhDr. Zdeněk Soukup
Na migraci a na projevy islámského radikalismu v evropském kulturním prostředí máme patrně hodně podobný názor. Proč o problémech diskutovat? Protože jsou lidé, kteří tento názor nesdílí. I mezi poslanci a senátory, kteří budou dělat důležitá rozhodnutí. Dál proto, že i mezi muslimy jsou nesporně slušní lidé.