Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2016 14:45:18 - 1000sa

Běžte se podívat do Osvětimi atd.

když se omlouváte za prázdné chaloupky a neprořezané stromy ve svém článku! - Herman - Kolik opuštěných stavení a ruin jsem zde objevil. A kolik opuštěných zahrad se starými stromy, jejichž uschlé neprořezávané větve kreslily na obloze otazník: „Proč?“ Tím, že jste se omlouval a ponižoval - měl jste se omlouvat pouze za sebe nebo lidi, kteří vás vyslali, ale ne za občany ČR, kteří s vámi nesouhlasí a to ještě německy, abyste se vysmál těm Čechům, kteří byli násilně poněmčováni a jejich děti poslány k poněmčení! Jinak super pro další volby, vás, který se tímto vysmíváte utrpení českých občanů za války, kterou způsobili Němci, a Bělobrádka, který se zase vysmívá občanům neustálými cestami do USA, kde sbírá rozumy a dokonce této cestě dal přednost i před složením nové vlády, tak nejen díky vám, je KDU-ČSL nevolitelná! A to je dobře, vy se ponižujte ale sám za sebe, když mluvíte, ne za hrdý český národ.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2016 23:16:58 - Mgr. Daniel Herman
 V Osvětimi i v dalších bývalých nacistických koncentračních táborech jsem samozřejmě mnohokráte byl. Dokonce jsem v nich ztratil řadu blízkých příbuzných. Otázkou vyrovnání se s minulostí se léta zabývám. Právě proto, že o těchto věcech něco vím, jsem vystoupil se svou zdravicí, za jejímž obsahem plně stojím. Vaše invektivy na adresu znalosti cizích jazyků ponechám raději bez komentáře. A výsledky voleb teprve ukáží, co si občané opravdu myslí.