Majetkový striptýz. Bulvár podrobně odhalil Okamuru, Fischera a Bobo

13.11.2012 9:57

Soupiska kandidátů do první přímé volby prezidenta byla uzavřena a bulvár začal se „striptýzem“ jednotlivých kandidátů, ve kterém představuje majetkové a rodinné poměry zájemců o Pražský hrad. Jako první přišli na řadu Jan Fischer, Tomio Okamura a Jana Bobošíková.

Majetkový striptýz. Bulvár podrobně odhalil Okamuru, Fischera a Bobo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jeho kandidaturu zcela podporují manželka se synem

Bulvární deník Blesk představuje majetkové poměry tří prezidentských kandidátů. Česko- japonský podnikatel a čerstvý senátor Tomio Okamura, favorit předvolebních průzkumů Jan Fischer a Jana Bobošíková oplývají rozličnými majetky.

Okamura přiznal vlastnictví bytu s garážemi za osm milionů a pozemek v Břevnově za dvacet pět milionů, na kterém si chce podnikatel postavit originální vilu podle projektu svého bratra - architekta. Kromě toho má podnikatel rád luxusní auta Aston Martin. Jedno „zrušil" v lednu na dálnici, nedávno si za něj pořídil „náhradníka“. Toho všeho si užívá s jednadvacetiletou studentkou ekonomie Monikou Talašovou.

Jan Fischer, bývalý premiér a viceprezident Evropské banky pro obnovu a rozvoj, proslavil pro majetkové přiznání doslovný termín „svliknout se do naha“. Nyní přiznal panelákový byt na sídlišti Barrandov, chalupu v Čakovicích u Týnce nad Sázavou, dále prý vlastní čtyři auta a má úspory ve výši pět milionů. S manželkou Danou se poznal, když pracoval na Českém statistickém úřadu a ona mu dělala sekretářku. Oba si již předtím prošli manželstvím.

Jako třetí se na paškál dostala Jana Bobošíková, předsedkyně strany Suverenita a bývalá europoslankyně. S manželem Pavlem, jehož úspěšné podnikání je hlavním zdrojem rodinných příjmů, vlastní byt v pražských Záběhlicích a dům v pražských Měcholupech.  Bobošíkovi se v podnikání neobyčejně daří, je největším českým výrobcem pivních půllitrů.  

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…