Poslední Klausův novoroční projev vybízí sázkaře. Tipují, zda nezazpívá

29.12.2012 15:35

Zazpívá Václav Klaus při svém posledním novoročním projevu? Kurz je 20:1. Sázkové kanceláře v poslední době totiž vypisují kurzy na ledacos. Těsně před Novým rokem tak nyní nabízejí možnost vsadit si na podobu posledního novoročního projevu prezidenta Václava Klause. Vsadit lze například i na kapesníček v klopě.

Poslední Klausův novoroční projev vybízí sázkaře. Tipují, zda nezazpívá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

 

Poslední novoroční projev odcházejícího prezidenta Václava Klause se podle názoru bookmakerů odehraje v podobném duchu jako jeho předchozí lednová vystoupení. Až 3 000 korun za vsazenou stokorunu by ale mohli sázející získat v případě, že Klaus se v projevu rozhodne jmenovat svého favorita na prezidentskou funkci.

"Sázet lze například i na to, že Klaus napodobí někdejšího slovenského premiéra Vladimíra Mečiara a zazpívá českému národu na rozloučenou. Tato možnost je vypsána v zajímavém kurzu 20:1," odtajnil mimo jiné mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Bude prezident stát nebo sedět?

Podle bookmakerů této sázkové společnosti bude ale letošní projev daleko pravděpodobněji podobný těm předcházejícím. Kurz pouhých 1,05:1 je vypsán na to, že Klaus bude při řečnění před kamerami stát. Opačná varianta, kterou využíval i jeho předchůdce Václav Havel, tedy projev vsedě, byla ohodnocena kurzem 8:1.

Koho by chtěl Klaus na Hradě? Polibek smrti...

 

Sázka s nejvyšším kurzem - tedy rozhodnutí Klause, že v televizi oznámí, koho by na Hradě rád viděl - přitom bookmakeři Tipsportu označují jako "polibek smrti". Klaus už naznačoval, že svého favorita má, jméno ale odmítá říci právě proto, aby mu případně neuškodil. Dlouhodobě prezident dává najevo, že si z kandidátů váží především svého někdejšího rivala, bývalého lídra ČSSD a expremiéra Miloše Zemana.

SLEDUJEME téma: PŘÍMÁ VOLBA PREZIDENTA

Tradiční novoroční televizní projev přednese prezident Klaus 1. ledna od jedné hodiny odpoledne.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe, čtk

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…