Voliči nejsou zvědaví na naše hádky, varuje odpůrce Sobotky Gajdůšková

28.10.2013 19:20

Místopředsedkyně Senátu Alena Gajdůšková na sociální síti Facebook důrazně varuje své kolegy, že je třeba řešit problémy školství, zdravotnictví a jiné. Lidé prý sociální demokracii nevolili proto, aby se strana ihned po volbách zabývala sama sebou.

Voliči nejsou zvědaví na naše hádky, varuje odpůrce Sobotky Gajdůšková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alena Gajdůšková

„Volby jsme vyhráli v čele se Sobotkou. Tím spíš, že to nebylo oslnivé vítězství, tak je nutné sešikovat řady a udělat maximum, abychom dokázali sestavit stabilní vládu, která by dokázala zemi spravovat tak, aby se nastartoval růst, zaměstnanost, ukončil rozpad školství, zdravotnictví. To, co se stalo včera na předsednictvu, k tomu jasně nevede. Není čas zabývat se sami sebou. Je čas jednat ve prospěch lidí, kteří nám dali důvěru,“ míní místopředsedkyně Senátu.

Dále také prozradila, že dnes večer dorazí na Hrad u příležitosti oslavy státního svátku zrodu Československa. Dorazím tam proto, aby pogratulovala filosofovi Erazimu Kohákovi a dalším lidem, kteří mají obdržet, neboť si jich váží. Dodává k tomu však, že se jí na Hrad příliš nechce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…