Margarita Paroubková měla na křtu boty od Diora

25.01.2010 13:54

Na křtu dítěte není nic neobvyklého. Nad tím, že při něm má nemluvně na sobě luxusní boty od světoznámé značky Dior, už se však mnozí pozastaví.

Margarita Paroubková měla na křtu boty od Diora

Margarita Paroubková byla pokřtěna v sobotu v kostele sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí v Praze. Vybavena byla při něm luxusním oblečením, například botičkami od firmy Dior, které jsou určeny pro speciální příležitosti a stojí až dva a půl tisíce korun.  

"Oblečení, včetně dětských bot, které měla na sobě dcera Jiřího Paroubka při křtu, byly darem kmotry, řecké herečky Margarity Dellaporty právě pro tuto příležitost, " uvedl Paroubkův poradce Petr Dimun s tím, že poukazování médií na údajnou rozmařilost předsedy ČSSD je "nechutné".

Boty od Diora nebyly jediným darem

Podle Dimuna daruje Jiří Paroubek všechny drahé věci od Margaretiny kmotry potřebným dětem. Stejně prý šéf ČSSD naloží i s penězi, které získal za fotografie dcery z porodnice.

Manželka šéfa ČSSD Petra Paroubková uvedla, že dárky, které její dcera od kmotry dostala, byly "zcela v duchu tradic každého křtu".

Související články:

Foto: Hans Štembera 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…