Paroubek pokřtil dceru Margaritu Elišku

23.01.2010 15:32

Paroubkovi v sobotu pokřtili v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí, který spravuje Církev československá husitská, svou dceru Margaritu Elišku. Kmotrou holčičky se stala Margarita de la Porta z Řecka.

Paroubek pokřtil dceru Margaritu Elišku

Margaritě Paroubkové během křtu její kmotra Margarita de la Porta pověsila na krk svůj dárek, zlatý křížek. Kmotrem tříměsíční holčičky se stal kontroverzní předseda ČSSD v Ústeckém kraji a Paroubkův asistent Petr Benda.

Dcera manželského Páru Petry a Jiřího Paroubkových Margarita byla pokřtěna v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí, který je pod správou Církve československé husitské.

Dcerka byla stejně jako maminka oblečena v bílém. Mezi desítkami gratulantů, kteří zaplnili kostel, byli například předseda sněmovny Miloslav Vlček (ČSSD), manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík a sociálnědemokratický europoslanec Jiří Havel.

Fotogalerie ze křtu ZDE

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

11:31 Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

Slovensko zažívá šok z atentátu na svého demokraticky zvoleného premiéra. „Je to odrazem násilného p…