Kdo dal Johnovým urostlým hochům víc práv než ostatním, ptají se lidovci

04.05.2010 13:30

Věci veřejné bojují proti alkoholismu či narkomanii svérázným způsobem. Ten se sle jejich konkurentům, například lidovcům, příčí.

Kdo dal Johnovým urostlým hochům víc práv než ostatním, ptají se lidovci

Lídr lidovecké kandidátky ve Středočeském kraji Lenka Ptáčková Melicharová  se pustila do "hlídek", které do pražských ulic vyslaly Věci veřejné.  Právě místopředsedkyně této strany Kateřina Klasnová přitom ve středních Čechách kandiduje právě proti Ptáčkové.

Té se nelíbí zejména video, které Věci veřejné umístily na svůj web. Hlídku na něm tvoří urostlý ramenatý muž v černém oblečení s reflexní vestou připomínající policistu.

Hromotluk s vestou

"Kdo dal Johnovým urostlým hochům, z nichž jde strach, více práv než mají ostatní občané? Je absolutně nepřípustné, aby se politická strana stavěla nad zákon. Hromotlukovi s vestou přece nesmí beztrestně projít to, za co by si jiný občan vysloužil přinejmenším obvinění z omezování osobní svobody," myslí si Ptáčková Melicharová.

Věci veřejné se hájí tím, že jejich hlídky v terénu nikomu nevyhrožují. "Naším úkolem je monitorovat situaci v lokalitách, které jsou nebezpečné a vyskytují se v nich sociálně patologické jevy," říká členka hlídky Zuzana Dufková na videu na portálu YouTube. Strana se tak veřejně staví například proti alkoholismu či narkomanii.

Více čtěte:

Věci veřejné chtějí řešit rušení  nočního klidu, vyšlou vlastní hlídky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

7:21 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

ČSOB se chlubí tím, že „motivuje“ své klienty k zeleným řešením a nejinak se staví také ke svým fire…