Letošní volby jsou jiné, než kdykoliv předtím, řekl Klaus

28.05.2010 15:10

Na Praze 8 před 15 hodinou odvolil i prezident Václav Klaus.

Letošní volby jsou jiné, než kdykoliv předtím, řekl Klaus

Krátce po premiéru Janu Fischerovi odvolil se svou manželkou Livií i prezident Václav Klaus. Volil v okrsku na Praze 8 v Kobylisích za přítomnosti desítek médií.

Klaus v krátkém rozhovoru pro Českou televizi nenaznačil, komu dal ve volbách důvěru. Údajně to neřekl ani své manželce. Poznamenal ale, že letošní volby do Poslanecké sněmovny jsou odlišné, než kdykoliv předtím.

„Ty volby jsou jiné, protože najednou se nám radikálně posunula struktura naší politické scény. Máme zde strany málo známé, nové, netušené, a to z nich dělá úplně něco jiného a zvláštního," uvedl mimo jiné prezident.

"Každé ty volby jsou ale jiné, tyto jsou v lecčems riskantnější. Najednou přišli noví hráči, kteří zamíchávají kartami, " uvedl dále prezident.

„Je dobře, že skončila volební kampaň, která v délce téměř jednoho roku zneklidňovala, destabilizovala a ještě popichovala k tomu, aby vznikly takové vnitřní spory mezi stranami," doplnil Klaus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…