Langer je zavalen srdíčky od smutnících fanynek

05.06.2010 17:22

Ivan Langer na sociální síti Facebook přestal komunikovat. Ačkoli se před volbami dělil se čtenáři o fotografie a videa, od prohraných sněmovních voleb jeho aktivita kompletně ustala.

Langer je zavalen srdíčky od smutnících fanynek

Místopředseda ODS Ivan Langer publikoval na svém facebookovém profilu poslední příspěvek 27. května ve 21:45 - několik fotografií ze závěrečného koncertu na podporu ODS v Olomouci. Poté, co Občanská demokratická strana skončila ve volbách na stříbrném místě a Ivan Langer neobhájil svůj mandát, přibývají už jen komentáře od Langerových přátel.

"Díky za vše co jste pro ODS udělal, nejen v poslanecké sněmovně, ale především ve volební kampani..škoda, že to dopadlo takhle," napsal jeden z nich. "Mrzí mě pane Langer, že nadále nebudete reprezentovat ODS v poslanecké sněmovně, ale i tak vám gratuluji k úspěšné kampani. Velmi jsem vám fandil," uvedl další. "Ivane,je mi to velmi líto... ale stále pro mě zůstáváte jedním z nejlepších našich politiků a doufám, že se ještě v budoucnu vrátíte tam kam patříte... jinak přeji hodně štěstí do budoucna," dodala další fanynka.

Kromě textových zpráv však Ivan Langer dostává i pro politiky nezvyklé dary - srdíčka. "Je to jen taková aplikace, kterou posíláte svým blízkým a zároveň je tím nabádáte, aby srdíčka posílali dál. Opravdu je to jen z lásky, žádné postranní úmysly v tom nejsou," zhodnotil pro ParlamentníListy.cz smysl různě pojmenovaných srdíček analytik Břetislav Polách.

Ivan Langer již dostal francouzské, opičí, koalí, sněhové, jetelové a jahodové srdce. Na žádné z nich ovšem dosud nereagoval.

Čtěte více:


Ukázka z profilu Ivana Langera:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…