Klasnová z VV nežije jen s Bártou

09.06.2010 19:29

Něco málo ze svého soukromí odhalila ve středu ráno místopředsedkyně Věcí veřejných Kateřina Klasnová. Ukázala, že nežije jen s nově zvoleným poslancem a jedním z hlavních sponzorů strany Věci veřejné Vítem Bártou. "Mám dva pejsky," svěřila se ParlamentnímListům.cz politička.

Klasnová z VV nežije jen s Bártou

Jak tráví dny půvabná blondýnka, která už za několik dní usedne v lavicích dolní komory? ParlamantníListy.cz ve středu ráno Klasnovou zastihly ve chvíli, kdy v parku na pražském Klárově nedaleko domu, v němž žije, venčila bíločerného psíka. Někde opodál pak běhal ještě druhý.

Na první pohled přitom nevypadala jako obyčejný pejskař. Alespoň podle oblečení - elegantní šaty, lodičky. Na druhý pohled však měla o psy zjevně skutečnou starost a ani na minutu je  nespouštěla z očí.

Doma se o politice nebavíme kvůli duševní stabilitě

Když pak i se psy zmizela v domě, zbývala už jen chvilka do začátku jednání o nové vládě. Za "véčkaře" mimo jiné vyjednává její přítel Vít Bárta. Baví se proto doma o politice? Má Klasnová ministerské ambice?

"Doma se o politice snažíme nemluvit v rámci zachování nějaké duševní stability," reagovala se smíchem na dotaz ParlamentníchListů.cz. Ministerské ambice prý navíc podle svých slov nemá.

"Jediné nad čím jsem se zatím zamýšlela, byla má možná působnost ve výborech v Poslanecké sněmovně." Své angažmá by si dokázala představit v sociálním výboru, výboru ke vzdělávání a zároveň kultuře nebo třeba ve výboru pro životní prostředí.

Celý den v jednom kole

Klasnová je nejen místopředsedkyní strany Věci veřejné, ale také šéfredaktorkou časopisu Pražan a zastupitelkou MČ Praha 1. Proto i její současný každodenní život vypadá lehce šíleně.

"Chodím do kanceláře, na různé komise, připravuji předání časopisu. Na podzim chci kandidovat v komunálních volbách, protože mám na sebe navázánu řadu voličů, kteří nám věří, takže i na to se připravuji. A po večerech pak ještě jezdím do středních Čech, kde pomáhám zakládat kluby Věcí veřejných," popsala svůj "zápřah" Klasnová a svěřila se, že venčení pejsků je pro ni nyní jednou z mála radostí.

Souvisejí:
Johnův slib se mění. Okénko není, náhrady tak pošleme na charitu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: epo

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

7:21 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

ČSOB se chlubí tím, že „motivuje“ své klienty k zeleným řešením a nejinak se staví také ke svým fire…