Vaňhová (ČSSD): Jak to s námi ekologičtí aktivisté myslí dobře

11.06.2010 23:17

Podle názoru ekologických aktivistů je dostavba dálnice D8 to poslední, co potřebujeme.

Vaňhová (ČSSD): Jak to s námi ekologičtí aktivisté myslí dobře

Pokud jezdíte často do Prahy a nemůžete se dočkat až, dejme tomu nad Libouchcem, v Ústí, anebo u Teplic, najedete na dálnici a sjedete z ní až na okraji  hlavního města, zřejmě vám nezbyde, než se obrnit trpělivostí hodnou buddhistického mnicha.

Podle názoru ekologických aktivistů je totiž dostavba dálnice D8 to poslední, co náš kraj potřebuje. Ekologičtí aktivisté totiž  vědí všechno nejlépe a jelikož v sobě cítí onu osvícenou jiskru Mesiáše, přemýšlí na kom by spáchal dobrý skutek i proti jeho vůli. Takové lezení na budovu Úřadu vlády, anebo pravidelné přebory ve  šplhu na libovolné komíny už ovšem nikoho moc nezajímají a tak se opětovně vracejí k evergreenu, který naopak zajímá skoro všechny - k dálnici.

V hlavě ekologického aktivisty je taková dálnice synonymem pro industriální peklo na zemi. Jen považte, ošklivý betonový had vinoucí se volnou krajinou a navíc po něm jezdí auta! Podle něj je totiž mnohem lepší, když se ta auta probíjejí přímo centry měst a vesnic. Zřejmě se mu zamlouvá, že cestující takhle zblízka poznají život v našich obcích a domorodci se zase něco dozvědí o tom, jaké modely vozů zrovna nejvíc „frčí". Předpokládám, že si nějak takhle představují onu neustále vzývanou multikulturní výchovu.

Správný ekologický aktivista je i příznivcem adrenalinových sportů,  svou činností se je snaží co nejvíce propagovat a nutno říci, že se mu to obzvláště daří.  Jeho zásluhou doznala nebývalého rozkvětu nová sportovní disciplína zvaná " pěší slalom mezi jedoucími vozy".

Náš aktivista je ovšem i duchovně založený. Rád medituje a chtěl by, aby meditovalo co nejvíce lidí. I zde slaví veliké úspěchy. V obcích, kterým pro jejich dobro zarazil dálnici, medituje téměř každý. Jinak se totiž v tom randálu pod okny projíždějích kamionů usnout nedá.

Závěrem lze říci, že blahodárný vliv činnosti ekologických aktivistů se příznivě projevuje i na stále klesající statistické křivce pracovních úrazů. Lidé žijící v místech se špatnou dopravní obslužností (rozuměj bez dálnice)  ve svém okolí práci neseženou a tak si v ní zcela logicky nemohou ani ublížit.

Zkrátka a dobře ještě že ty aktivisty máme. Však co bychom si bez nich počali? Ještě bychom začali lépe a pohodlněji cestovat a od cestování je jen kousek ke "globalizaci" a to je, jak víme, podle všemožných aktivistů různých barev děsně sprosté slovo.

Dále čtěte:
Vaňhová (ČSSD): A zase ta dálnice...
Ouzký (ODS): D8 - Pozor na motýly a bacha na to křoví

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanhova.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…