Dělejte něco s modrými zloději, píší lidé. Budeme, odpovídá ČSSD

13.06.2010 20:03

Oficiální profil ČSSD na sociální síti Facebook nezahálí. Kromě pravidelného informování o dění na politické scéně také často komunikuje s fanoušky ve skupině. A to i v případě, že se jedná o hrubé útoky na pravicové spektrum.

Dělejte něco s modrými zloději, píší lidé. Budeme, odpovídá ČSSD

Profil ČSSD na Facebooku má 630 fanoušků. Ti všichni se mohou dočíst, že klíčové motto strany zní: "Hlavním cílem naší politiky je kvalita života každého člověka žijícího v naší zemi." Kromě informací o aktuálním dění dochází často na odpovědi jednotlivým pisatelům.

V sobotu jedna z uživatelek napsala: "Ted ctu, ze ti zlodeji modry a jejich kumpani chteji zrusit porodne a soc. davky na deti. Doufam, ze to tak nenechate..." Reakce sociální demokracie přišla za necelou hodinu.

"Dobrý den, čekáme na řádné sestavení vlády, poté se budou projednávat jednotlivé kroky, ke kterým se budeme i my vyjadřovat..."

Paroubek zacílí na Facebook

Komunikaci směrem k voličům předvedla ČSSD také před několika dny, a to během návrhu na obsazení postu předsedy Poslanecké sněmovny Lubomírem Zaorálkem. "Existuje rozumný argument pro to, aby si ČSSD, jakožto vítěz voleb, který bude mít v Poslanecké sněmovně největší poslanecký klub, nemohla nárokovat křeslo předsedy Poslanecké sněmovny? Souhlasíte s principem - většina bere vše?"

Také zde se v diskuzi objevilo několik ostrých slovních vyjádření proti Petrovi Nečasovi nebo Radku Johnovi.

"Zajímavé je, jak moc se nyní sociální demokracie radikalizuje. Na Facebooku to dělá především Jiří Paroubek a Zdeněk Škromach, nově také sociální demokracie jako celek. V minulosti se jednalo o pár vět, nyní jde skoro o literární celky útočící na pravici. Vzhledem k tomu ale, že počet fanoušků Jiřího Paroubka i Zdeňka Škromacha neustále roste, internetoví uživatelé to zřejmě vyžadují," okomentoval vzniklou situaci analytik Břetislav Polách.

Podle informací ParlamentníchListů.cz se bude nyní Jiří Paroubek na Facebooku pohybovat mnohem častěji. Dle zjištění redakce by se právě tato sociální síť měla stát jeho primárním komunikačním kanálem. Nikdo z oslovených pracovníků PR oddělení ČSSD se k tomu ovšem nechtěl vyjádřit.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…