Duo zhrzených Topolánek a Langer se sešlo v baru

17.06.2010 22:11

Bývalý předseda ODS a expremiér Mirek Topolánek podle deníku Aha zřejmě stále nemá nic na práci. V úterý večer se totiž sešel v nejmenovaném baru na pražském Starém Městě s místopředsedou ODS Ivanem Langerem.

Duo zhrzených Topolánek a Langer se sešlo v baru

Deník Aha ke schůzce Topolánek - Langer pouze zaspekuloval, že je možné, že oba muži  nad sklenkou vína domlouvali nějaké kšefty. Nic víc nenapsal. Pouze poznamenal, že expředseda ODS a Langer jsou naštvaní na nynější vedení strany.

Topolánek má „pifku" na Petra Nečase a spol., Langer zase trpí tím, že jej vedení strany nezachránilo před jistým propadem u voličů. Ve volbách totiž neuspěl a do poslanecké lavice tak již nezasedne.

„Mirek Topolánek je dokonce tak uražený, že se chystá na sobotní kongres z pozice předsedy, kterým oficiálně ještě je, poslat rozhořčeny dopis," uvádí k tomu deník.

Také připomíná, že když Langer z restaurace odešel, zjevil se tam pro změnu Marek Dalík, někdejší expremiérův poradce. Přivedl podle fotografie Aha i neznámou blondýnu.

Na čem duo Topolánek - Dalík pracuje?

Dalíkovi patří firma New Deal New Communications, která se zabývá reklamní činnosti, marketingem a zprostředkováním služeb pro různé firmy. Protože Dalík je zároveň považován i za vlivného lobbistu, je možné, že teď s Topolánkem pracuje na nějakém obchodu. Jakém, to se ale Aha zřejmě zjistit nepodařilo, neboť i o tom mlčí.

Živnostenský úřad v Praze 1 Topolánkovi v květnu vydal živnostenské oprávnění. Bývalý strojař a projektant si zaregistroval mimo jiné poradenství, zprostředkování obchodu a služeb, realitní činnost, správu a údržbu nemovitostí, přípravu a vypracování technických návrhů, výzkum a vývoj, reklamní činnost, marketing i mediální zastoupení.

Čtěte více:
Topolánek se vrací k podnikání. Je živnostníkem

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…