Dimunův nástupce Ayrer: Méně agrese, lidská tvář

05.07.2010 10:46

Sociální demokracie by měla být otevřenější a přívětivější, alespoň toho chce docílit nástupce Petra Dimuna v čele sociálnědemokratické PR Martin Ayrer.

Dimunův nástupce Ayrer: Méně agrese, lidská tvář

„Myslím si, že mám zkušenosti na to, abych straně přiřkl přívětivější mediální obraz, kultivoval vztahy s médii a rozšířil už teď dobré vztahy s veřejností a voliči," uvedl Ayrer v rozhovoru pro server Týden.cz. Vzápětí dodal, že ČSSD teď musí své vztahy s veřejností kultivovat, používat méně agrese a naopak být vstřícnější.

Nebudu druhý Dimun

Ayrer pak opatrně připustil, že nechce jít ve stopách svého předchůdce Petra Dimuna. „Já sám určitě budu zavádět takovou komunikaci, o které budu přesvědčen, že bude ta nejlepší," řekl. Také nevyloučil případné personální změny v mediální sekci sociální demokracie, každopádně si nejdřív chce promluvit jak se svými podřízenými, tak i se stranickými špičkami.

Novopečený mediální expert ČSSD také prý zvažuje vstup do partaje, nejdřív si ale chce vše pořádně rozmyslet. Nabídku vést PR sekci prý dostal od Bohuslava Sobotky a neobává se, že kdyby tento politik náhodou v boji o post předsedy nezvítězil, že by musel nové místo opustit. Naopak očekává kvalitní spolupráci s šéfem předvolební kampaně ČSSD Janem Hamáčkem, kterého prý osobně zná.

Dimun následuje Tvrdíka. V ČSSD končí

Foto: mmr.cz 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…