Zuzana Paroubková na Facebooku: Jiří, vrať se. Pak už nenapsala

05.08.2010 20:11

Na sociální síti Facebook existuje pouze jedna Zuzana Paroubková. Mezi stovkou jejich přátel nalezne čtenář například Janu Bobošíkovou, Olgu Zubovou či Jaroslava Foldynu. Lze však věřit, že je to skutečně bývalá manželka bývalého premiéra a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka?

Zuzana Paroubková na Facebooku: Jiří, vrať se. Pak už nenapsala

David Rath, Jaroslav Foldyna, František Ringo Čech, Jana Bobošíková, Jaromír Jermář, Karel Březina, Olga Zubová, Pavel Němec, Stanislav Křeček anebo Vítězslav Jandák, to jsou osobnosti, které patří mezi přátele internetové Zuzany Paroubkové.

O té se zájemce o přátelství dozví pouze holá fakta. Datum narození a příslušnost k sociální demokracii. Zuzana Paroubková, stejně jako další členové ČSSD, vstoupila do několika skupin. Obdobně jako Zdeněk Škromach, David Rath anebo Petra Paroubková. Jde především o "Czech Social Democratic Party (ČSSD)" a "Udělejte Topolovi radost, darujte mu jachtu."

Obě Paroubkovy ženy

"Vypadá to velmi autenticky, protože v tomto ohledu se sociální demokraté chovají stejně, pokud má někdo svůj profil, tak si automaticky přidává právě tyto dvě skupiny, u ODS nebo TOP 09 tomu tak není," vysvětlil mediální odborník Břetislav Polách.

Ověřit si autenticitu internetové Zuzany Paroubkové nelze. Na přímý dotaz redakce totiž neodpovídá. Za poslední dva měsíce nechala na své zdi pouze jediný vzkaz: "Jiří, vrať se." Od té doby ji nechaly chladnou desítky přání k narozeninám, mnoho srdíček a pozdravů, které chodí nejen od vrcholných českých politiků.

Co se četnosti psaní týká, nezadá si bývalá manželka Jiřího Paroubka s tou aktuální. Petra napsala svým fanouškům také před dvěma měsíci: "Přátelé, moc se Vám všem omlouvám, že se neozývám. Od února se snažím pracovat, mám fofry s malou a nyní jsem ještě ve volební kampani."

Pravým opakem je Jiří Paroubek. Ten mezi necelé tři tisícovky svých přátel posílá každý týden hned několik textů, většinou s reakcemi na mediální dění a současné politické události.

Více:


Co píší Zuzaně Paroubkové na zeď?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…