Na rozvod jsem nepomýšlela. Nikdy, tvrdí Klausová

25.08.2010 11:30

Podle prezidentovy manželky recept na šťastné soužití neexistuje. Rozvádět se kvůli drobným excesům je ale podle ní hloupost.

Na rozvod jsem nepomýšlela. Nikdy, tvrdí Klausová

První dáma Livia Klausová je nejen distinguovaná, ale také velmi tolerantní dáma. V knize Smutkem neobtěžuji se veřejnosti svěřila se svými názory na nevěru. Podle ní je zbytečné dělat unáhlené závěry a kvůli partnerským excesům se rozvádět.

Slunečné a oblačné dny

„Nikdy mě nenapadlo se rozvést. To neznamená, že jsem měla v životě jen samé slunečné dny. Ale vím, že rozvodem se nic nevyřeší," popsala své názory v knize Klausová. Ta se teď ale musí právě s rozpadajícím manželstvím - po patnáctiletém manželství se totiž rozvádí její syn Václav.

V rozhovoru pro deník Blesk Klausová připustila, že synovi v jeho rodinných záležitostech neradí, a i přesto, že v manželském svazku s Václavem Klausem je již od roku 1968, recept na šťastný svazek nezná.

Trpělivost a těžká práce

„Takový recept nemá nikdo. Manželství je o trpělivosti, je to těžká práce a hledání pro každého," řekla deníku Blesk první dáma. K někdejším nevěrám svého manžela se však již příliš vracet nechce.

„V knize, která pootevřela i mou třináctou komnatu, jsem řekla všechno. Je to knížka spíš pro moje děti a vnoučata," doplnila prezidentova manželka s tím, že si nyní nejvíce užívá rli babičky.

Denní režim Klausových

Klausová byla v úterý také hostem Snídaně s Novou. V pořadu mluvila o své Nadaci Livie a Václava Klausových i o denních rituálech její rodiny. K těm patří například klasická snídaně složená z chleba s máslem a čaje. Ten jí prý někdy vaří i sám prezident.

Více čtěte:

Chléb, máslo a čaj. Tak snídá Livia Klausová 

Foto: Zbyněk Pecák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…