Urážky, nadávky. Bouračka Paroubkové má pokračování

03.10.2010 7:13

EXKLUZIVNÍ VIDEO Televize Prima v pátečních zprávách jako první informovala o lehké havárii bývalé manželky Jiřího Paroubka Zuzany Paroubkové. Sobotní bulvár si tuto událost vybral jako stěžejní téma.

Urážky, nadávky. Bouračka Paroubkové má pokračování

Polovinu titulní strany a velkou fotostory věnoval sobotní deník Blesk páteční nehodě Zuzany Paroubkové v pražských Stodůlkách. Popravdě trochu netypické. Na čerpací stanici totiž se svým volkswagenem narazila přímo do stojanu s vysavačem, ten zničila a povedlo se jí dokonce najet na střechu jiného vozu.

"Zdemolovala nám celý vysavač i auto našeho zákazníka. Ono to vypadá krkolomně, ale zas tak složité nebylo na to auto najet," uvedl čerpadlář deníku. S podivem komentovali nehodu Paroubkové i ostatní řidiči. "Chtěla vyjet od luxu a evidentně při couvání pustila příliš rychle spojku, takže ji to vymrštilo až na střechu vedle stojícího vozu."

K události došlo v pátek kolem 16. hodiny na čerpací stanici v Bucharově ulici na sídlišti Nové Butovice. Nikdo při ní nebyl zraněn. Z benzínky Paroubkovou následně odvezl taxík.

Podle policie nenadýchala žádný alkohol. "Řidička osobního auta porazila při couvání stojan s vysavačem, poté vrazila do dalšího vozidla," popsala událost mluvčí policie Jana Rösslerová. Kvůli podezření, že se Paroubková nevěnovala řízení, předala policie věc magistrátu. Takto popisují celou událost seriózní i bulvární média. Ale co čtenáři? Ti Zuzaně Paroubkové naložili, co se do ní vešlo, především na stránkách Blesk.cz.



"Jak mohla dostat papíry? Nezvládá základní věci. To se může stát každýmu? No to snad ne, tohle ne!" rozčiluje se jeden z mírnějších pisatelů. Zbylí útočí jak na jejího bývalého manžela a expředsedu ČSSD Jiřího Paroubka, tak na její vizáž. "Prej NEUVĚŘITELNĚ SLUŠÍ," komentuje sarkasticky pochvalu nad Paroubkové vzhledem čtenářka Laura. Další se v kritice přidává. "To je asi 3 roky stará fotka, to ji vizážisti dělaly na kalendář," vysvětluje pisatelka vznik fotografie, která zdobí titulní stránku Blesku.

"Kalendář s almarou jsem nějak nezaregistrovala, to musela být hitovka," dodává jiná návštěvnice portálu. "Co se divíte? Jirka jí celý život vykládal, že "tohle" je 20cm, takže se chuděra nemůže vzpamatovat," uzavřel další kritik havárie. Ani jedna z ostrých reakcí nebyla administrátory stránek cenzurována.

Mediální odborník a bývalý šéf společnosti Ringier, která Blesk vydává, Tomáš Böhm k fenoménu drsných diskusí říká. "V bulváru jde o zcela běžnou věc, lidé sem chodí nadávat jako v hospodě, jde o takovou velkou debatu nad běžnými věcmi, kde se kritikou a nadávkami nešetří. Navíc - pod anonymními přezdívkami se schová ledacos."

Foto: Repro Blesk.cz, Archiv 

3x o Zuzaně Paroubkové:

3x o Petře Paroubkové:

3x o Jiřím Paroubkovi:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…